Inflatie rapport

Zelfs de meest optimistische opties handelaar van mening dat de euro waarschijnlijk om de stabiliteit te vinden in de komende weken . De recente release van de inflatie rapport van de BOE lijkt te benadrukken hoe slecht de situatie te krijgen. Volgens de BOE, de inflatie is waarschijnlijk te blijven over de 2% cijfer voor nu.

Onzekere groeivooruitzichten

De Bank of England heeft gezegd dat de mogelijkheid www.optiesonline.com van de groei lijkt ‘ongewoon onzeker’. BOE Gouverneur Koning adviseert dat het de ‘grotere plaatje van de groei’ dat in het achterhoofd moeten worden gehouden. Echter, het feit dat de inflatie waarschijnlijk boven 2% zal blijven, ondanks een dip in de originele bron de richting van dit niveau is geen goed nieuws at all.

Volgens de BOE gouverneur, wordt de onzekere vooruitzichten als gevolg van de eurozone crisis. Het is duidelijk dat de Bank of England ook het nemen van de mogelijkheid van Griekenland verlaten van de euro heel serieus. De weg naar herstel gaat zeker ‘langzaam en onzeker’ in de woorden van Mervyn King te zijn.

Opties Traders Mocht Luister naar Indicaties van Euro Break-Up

Binaire opties handelaren met de blootstelling aan de hier Euro moeten speciale nota van de

aanwijzingen dat een Euro breken zou kunnen komen nemen. De zorgen over Griekenland verlaten van de munt zijn het maken van de ronde voor een tijdje nu.Echter, hebben openlijk gesproken over een mogelijke ‘afvalligheid’ van soorten door andere landen in de nasleep van de Griekse exit nog maar net begonnen om publiek te gaan.

Zolang dit klimaat van onzekerheid in de eurozone http://www.optiesonline.com/anyoption/ bestaat de euro waarschijnlijk onder immense druk. Binary traders moeten er rekening mee houden dat de BOE Gouverneur Koning expliciet heeft verklaard dat de “euro-zone zelf wordt verscheuren”.

Key Employment Data geeft verdere indicatie

Traders moeten letten op de belangrijkste cijfers over de werkgelegenheid die deze week worden vrijgegeven. Sterke werkgelegenheid heeft de Amerikaanse Dollar gesteund en hield het gesterkt tegen de GBP. Als de behuizing gegevens en gegevens over de werkgelegenheid in het Verenigd Koninkrijk blijkt dat er een wending ten goede, kan de Pond tonen en de Euro Rally. Echter, vanaf nu de dollar is de kluis hebben munt in elke GBP / Dollar en Euro / Dollar paar. Het zal een hoop goed nieuws te nemen van de Eurozone landen om deze dynamiek te veranderen.